Advies

Ken je dat? Je bent maar aan het werk in je bedrijf maar niet aan je bedrijf. Je werkt keihard, en het gaat eigenlijk best oké. Maar is oké wat je voor ogen had? Vast niet! Je ambitie reikt vast verder.

Maak een stap, werk aan je bedrijf!

Dan is het fijn om met iemand te sparren. Iemand die ervaring heeft, die kennis van zaken heeft en bij wie je jouw gedachten, jouw ideeën, tegen het licht kunt houden en die je kan adviseren. Ik kan die iemand voor jou zijn. En dat kan uiteraard ook op locatie, zodat ik gelijk kan zien waar jij zo enorm trots op bent!

Ondersteuning op divers terrein

Door mijn werkervaring in zowel horeca als detailhandel, en als ZZP’er in de communciatie- en evenementenbranche heb ik onnoemelijk veel kennis en ervaring opgedaan in alle denkbare onderdelen van een onderneming: administratie, communicatie, vormgeving, personeelszaken, management en organisatie.

Praktische trainingen

Ook adviseer ik je graag over hele praktische zaken. Naast mijn trainingen op het gebied van gastvrijheid en klantgerichtheid heb ik ook hele praktische trainingen voor je. Denk aan bijvoorbeeld een training Canva, het geweldige online programma waarmee je van alles kunt ontwerpen. Van logo tot website, van visitekaartjes tot posters.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Adviesgesprek?

Adviesgesprek plannen?

Ja, ik wil graag sparren!

Coach Henny Doppenberg tijdens adviessessie

Ook hierin kan ik je ondersteunen:

Deelnemers coaching

Coaching

Henny traint groep

Training

mediation deelnemers

Mediation

Wie gingen je voor?