Coaching

Het is té mooi om waar te zijn wat er veelal beloofd wordt. Je gaat naar een businesscoach, die fluistert je wat tips in en voor je het weet kun je achterover leunen en kun je bijna rentenieren. Nou, dát is dus expliciet níet wat ik je beloof.

Wel beloof ik je diepgang, serieus meekijken en -denken en help ik je zaken van diverse kanten te bekijken. Allemaal met als doel om je verder te brengen, jou en je bedrijf. Daar waar ik kan en waar jij het wilt geef ik je advies.

Businesscoaching of mentoring

Het kan ook zijn dat je grondig aan de gang wilt met je bedrijf. Vanaf de basis kijken of je merkwaarden nog kloppen. Of misschien heb je die nog niet eerder bepaald? Het kan ook zijn dat je je doelgroep wilt herdefiniëren. Of een knallende pitch paraat hebben?

Laat mij je begeleiden in het bepalen van het onderscheidend vermogen van jou en je bedrijf.

Persoonlijke coaching of advies

Ben je op zoek naar persoonlijke coaching? Bepalen waar jouw speerpunt ligt bij het inslaan van een nieuwe weg? En met iemand sparren hoe je dat het beste kunt aanvliegen? Of wil je advies over hetgeen waar je mee bezig bent, of wat je overweegt? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Jij bepaalt waar jouw behoefte ligt, en daar gaan we mee aan de slag! Ik nodig je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ja, ik wil graag kennismaken!
Coaching - Henny Doppenberg

Ook hierin kan ik je ondersteunen:

Henny voor groep tijdens training

Training

Henny noteert op Remarkable tijdens adviessessie

Advies

Blijheid na geslaagde mediation

Mediation

Wie gingen je voor?