Henny Doppenberg, coach, trainer en mediator

Het gaat niet om mij, dat dacht ik bij de suggestie om iets over mezelf te vertellen. Het hele idee achter coachen en trainen is dat het om JOU en jouw relaties gaat! En bij conflictbemiddeling om de partijen die verdeeld zijn, een conflict hebben. Niet om mij. Maar dat is wat kort door de bocht. Jij wilt weten met wie je in zee gaat, dus stel ik me graag voor.

Privé

Ik ben Henny en woon met mijn partner in Duiven. Mijn beide kinderen zijn uitgestudeerd en hebben leuke banen. Beiden zijn ze erg gelukkig met mijn schoonkinderen, ik ook!

Zet mij in mijn vrije tijd in de keuken om borrelplanken te maken, muziekje erbij, wijntje erbij en ik kan uren doorgaan. Een dag kokkerellen is een dag geleefd. Hoe heerlijk om daarmee bezig te zijn! Maar ja, je kunt niet onbeperkt doorgaan, tenzij je de resultaten gaat verkopen…Mmm, ook nog een idee.

Werkervaring

Ik werk al 35 jaar, afwisselend in de sectoren horeca, detailhandel en de zakelijke dienstverlening als afdelingsmanager, directiesecretaresse, intercedente, coach, trainer, marketingcommunicatiespecialist, evenementorganisator, en inmiddels alweer 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Al mijn voelsprieten staan maximaal aan als het gaat om hospitality, klantgerichtheid en persoonlijke interacties. Niet voor niets ben ik enthousiast eigenaar van de culinaire wandelingen en fietstochten van Culihoppen.

Wat leveren deze ervaringen jou op?

Ik kan jou als ondernemer en ook jouw (startende maar ook ervaren) medewerkers coachen of (interactief) trainen op bovengenoemde vlakken. Coachen door je merkwaarden te bepalen die de basis van jouw hele bedrijf, jouw hele “zijn” helder maken. Trainen met sprekende voorbeelden en bewustmakende discussies met collega-cursisten.

Dat kan op allerlei gebied, maar mijn specialiteit ligt op het gebied van klantgerichtheid en gastvrijheid, empathie, oprechte aandacht. Ik zorg er voor dat men zich (weer) bewust wordt van de aspecten die gastvrijheid en klantgerichtheid beïnvloeden, met als het meest belangrijke jouw omzet.

Een bijkomend voordeel: ik zorg ervoor dat je medewerkers na een training of coaching bruisen van energie en enthousiasme om het geleerde in de praktijk te brengen, zodat jij je handen vrij hebt om áán je bedrijf te werken!

Mystery guest visits maken deel uit van mijn dienstenpakket, en ook kan ik je als gecertificeerd mediator/conflictbemiddelaar ondersteunen bij het oplossen van een conflict met een werknemer, een leverancier of welk andere partij. Zit het meer op het persoonlijke vlak? Ook daar kan ik je ondersteunen het conflict neutraal en onpartijdig zonder rechterlijke gang op te lossen.

Oh ja, mijn eigen merkwaarden? Mijn eigen merkwaarden zijn enthousiasme, duidelijkheid, kennis, daadkracht en openheid. Die van jou bepaal ik graag met jou samen, tijdens een coachingssessie.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Zit je om praktische ondersteuning verlegen? Geen probleem. Ik help je graag op weg op het gebied van administratie, communicatie, vormgeving, acquisitie, organisatie etc. Trainingen op het gebied van vormgeving (Canva), social media (bijvoorbeeld Instagram – LinkedIn) etc. behoren ook tot de mogelijkheden.

Bel me gerust voor aanvullende vragen of voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Adviessessie

Hierin kan ik jou ondersteunen:

Coaching - Henny Doppenberg

Coaching

Training - Henny Doppenberg

Training

Mediation - conflictbemiddeling - Henny Doppenberg

Mediation

Wie gingen je voor?