Henny Doppenberg, (familie)mediator en coach

Het gaat niet om mij, dat dacht ik bij de suggestie om iets over mezelf te vertellen. Het hele idee achter mediation en ook coachen is dat het om JOU, om JULLIE gaat!

Bij mediation en  conflictbemiddeling gaat het om de partijen die verdeeld zijn, die een conflict hebben. Een conflict dat ze graag opgelost zien, maar zonder dat de rechter eraan te pas komt. Maar wel net een beetje hulp kunnen gebruiken, van iemand die ze vertrouwen. En dat geldt uiteraard ook voor coaching.

Jij wilt natúúrlijk weten met wie je in zee gaat. Dus: wie is Henny?

Privé

Ik ben Henny en woon met mijn partner bij Arnhem. Mijn beide volwassen kinderen hebben een leuke baan en wonen inmiddels samen, helaas niet in Arnhem. Beiden zijn ze erg gelukkig met mijn schoonkinderen, net als ik!

Zet mij in mijn vrije tijd in de keuken om borrelplanken en andere lekkernijen te maken, muziekje en wijntje erbij: je kunt me niet gelukkiger maken.

Werkervaring

Ik werk al ruim 35 jaar, afwisselend in de horeca, detailhandel en de zakelijke dienstverlening als afdelingsmanager, directiesecretaresse, intercedente, coach, trainer, marketingcommunicatiespecialist, evenementorganisator, en inmiddels alweer 6 jaar als zelfstandig ondernemer. Gestart als eigenaar van een communicatiebureau van waaruit ik de culinaire wandelingen en fietstochten van Culihoppen organiseer, en inmiddels allround dienstverlener als gecertificeerd mediator, coach en trainer. De culinaire passie is er overigens nog steeds.

Al mijn voelsprieten staan maximaal aan als het gaat om empathie, persoonlijke interactie, gastvrijheid/hospitality en klantgerichtheid. Spreekt jou dat aan? Lees dan nog even verder!

Wat leveren deze ervaringen jou op?

Met mijn werk- en levenservaring als 56-jarige, en de gevolgde opleidingen, heb ik een heel arsenaal aan vaardigheden en capaciteiten. Die zet ik in om jou te helpen met jouw hulpvraag.

Of het nu gaat om het oplossen van een conflict, het sparren over een vraagstuk of het ondersteunen van jou en je werknemers: Ik kan zowel jou als particulier, als ondernemer, maar ook jouw medewerkers coachen of (interactief) trainen.

Dat kan op allerlei gebied, maar mijn specialiteit ligt op het gebied van:

  • mediation, familiemediation en scheidingsmediation: bijvoorbeeld als het niet lekker loopt tussen medewerkers; als er wat irritaties zijn na de scheiding, tussen jou, je ex-partner en kinderen.
  • (ondernemers)coaching op gebied van klantgerichtheid en gastvrijheid: onder andere door het inzetten van de Vind je klant methode met een mooie merkwaardensessie.
  • gastvrijheidscoaching en hospitalitycoaching: jouw waardevolle medewerkers enthousiasmeren over actieve gastvrijheid en klantgerichtheid, bijvoorbeeld met behulp van een (inhouse) training.

Mystery guest visits maken deel uit van mijn dienstenpakket.

Oh ja, mijn eigen merkwaarden? Mijn eigen merkwaarden zijn enthousiasme, duidelijkheid, kennis, daadkracht en openheid. Wil je die van jou ook graag bepalen? Neem contact op en ik vertel je er meer over.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Zit je om praktische ondersteuning verlegen? Geen probleem. Ik help je graag op weg op het gebied van administratie, communicatie, vormgeving, acquisitie, organisatie etc. Trainingen op het gebied van vormgeving (Canva), social media (bijvoorbeeld Instagram – LinkedIn) etc. behoren ook tot de mogelijkheden.

Bel me gerust voor aanvullende vragen of voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Adviessessie

Hierin kan ik jou ondersteunen:

Coaching - Henny Doppenberg

Coaching

Training - Henny Doppenberg

Training

Mediation - conflictbemiddeling - Henny Doppenberg

Mediation

Wie gingen je voor?